Urip Quality

Nyuwun supaya

Welcome to perusahaan kita

Babagan awake dhewe

Yu Huan Machinery Co., Ltd. iku leluhur saka Ningbo Shuangyu (Samewe) Komputerisasi Flat Knitting Machine Co., Ltd., diadegaké ing taun 1990, Iku R Manufaktur machinery perusahaan nggabungaken lengkap & D, produksi, dodolan lan layanan. Wiwit madegé ing taun 1992, kita wis sama pabrik anjog domestik lan nduweni Alat produksi canggih lan kemampuan riset ilmiah sing kuwat.

  • 第三 章 车间
  • 006
Tampilan Online Chat!