Babagan awake dhewe

ABOUT SAMEWE

Yu Huan Machinery Co., Ltd. iku leluhur saka Ningbo Shuangyu (Samewe) Komputerisasi Flat Knitting Machine Co., Ltd., diadegaké ing taun 1990,
Iku R Manufaktur machinery perusahaan nggabungaken lengkap & D, produksi, dodolan lan layanan. Wiwit madegé ing taun 1992, kita wis sama pabrik anjog domestik lan nduweni Alat produksi canggih lan kemampuan riset ilmiah sing kuwat

Ing wiwitan taun 2006, perusahaan dipindhah basa Manufaktur ke Ningbo China kanggo papan pangembangan luwih gedhe karo netepake ngengkel lan wiwit produksi Mesin Flat Knitting Komputerisasi in 2007. Perusahaan kalebu area 28000 ㎡, wilayah bangunan punika 25000 . Ing saiki, ana luwih saka 500 karyawan, kalebu tenaga teknis nyumbang luwih saka 40%.

Ing 28 taun kepungkur , Shuang Yu wis tansah nganut filsafat bisnis wong-oriented: ningkatake lan ngembangake pasar, adhering kanggo kualitas gathekan, lan menang pelanggan dening layanan. Kita tansah dipandu lan diwanti-wanti inovasi, lan nandur modhal kanthi ing latihan personel lan riset lan pangembangan teknologi, lan wis dijupuk akeh paten teknologi nasional.
Saiki, Shuang Yu nduwé kantor satelit ing India, Turkey, Vietnam lan bagéan saka donya, produk kita wis diekspor kanggo jaban rangkah lan digunakake dikenali lan ngalembana pasar lokal.
"Tansah ing arep, ora lali atine pamula kang". Ing mangsa pembangunan, Shuang Yu bakal terus bakal menyang dalan saka "teknologi High, kualitas dhuwur lan kapercayan dhuwur", karo teknologi kuwat, peralatan banget lan Manajemen sampurna, kita bakal nyedhiyani produk luwih lan pengalaman layanan kanggo kita pelanggan.
Inovasi tau mandheg, mangsa punika limitless. Shuang Yu is looking nerusake kanggo maju tangan-ing-tangan karo sampeyan kanggo Teknologi kamulyan!

SAMEWE WORKSHOP


Tampilan Online Chat!