3D Vamp Knitting Machine - China Ningbo Samewe Komputer

3D Vamp Knitting Machine

Short Description:

3D Vamp Knitting Machine wis dirancang lan dikembangake kanggo konsep 3D anyar sepatu olahraga dirajut, mesin 3D Vamp Knitting nduweni fungsi saka siji-wektu nyulam, nglereni pinggiran, ngecor lan nambah raos stereopsis saka ing bageyan inggilipun sepatu. Iki cetakan teknologi bahan tradisional menyang wangun 3D kuat liwat program cerdas, iku nduweni karakteristik Manufaktur prasaja ...


Detail produk

Tags Product

3D Vamp Knitting Machine wis dirancang lan dikembangake kanggo konsep 3D anyar sepatu olahraga dirajut, mesin 3D Vamp Knitting nduweni fungsi saka siji-wektu nyulam, nglereni pinggiran, ngecor lan nambah raos stereopsis saka ing bageyan inggilipun sepatu. Iki cetakan teknologi bahan tradisional menyang wangun 3D kuat liwat program cerdas, iku nduweni karakteristik proses prasaja Manufaktur, keluwesan dhuwur, kurang biaya lan ngecor cepet. Teknologi iki ora mung tekan efek luwih saka Techniques tradisional nanging uga cendhak wektu saka sampel ngembangaken.

paramèter Teknik

Koleksi 3D Vamp Knitting Machine                  
gauge 14
Knitting Jembar Variabel stroke, max 52 "(132cm)
Knitting Speed Max ing 1.2m / sec, 24 tingkat kacepetan luwes, diprogram instruksi.
nggawe Kapadhetan Mlaku motor drive, tuning nggoleki 0-650 saben bagean
racking AC Servo motor drive, Max 1-inch racking. 1/4, 1/2, 3/4 Jarak lan fungsi nggoleki-tuning kasedhiya saka posisi sembarang.
Knitting System Single Carriage | Telung sistem.
Triangle Tenun Desain gabungan. Saben sistem bisa nindakake looping, tucking, lan ora-nyulam bebarengan, uga nransfer ngarep kanggo mburi, mburi kanggo ngarep utawa loro ngarep lan mburi tanpa watesan langsung.
Pilihan jarum Saben sistem wis 8 set selectors jarum canggih, kang bisa diinstal utawa dibusak mung saka kreta lan maintained gampang.
jarum Bar Ing jarum baja sing dipasang ing amben jarum, bagéan bisa diganti nalika bejat
Sistem Takedown instruksi diprogram lan drive motor elektronik, molah 24 tingkat.
drive System Kontrol dening AC Servo Motor, sabuk-mimpin, 24 tingkat saka kacepetan dipilih lan luwes ing saben tingkat.
pelaku usaha Benang 2 * 8 pelaku usaha tenunan ing saben sisih 4 ril guide, switchable ing wilayah sembarang ing jembaré nyulam.     
mungkasi gerakan Kanggo tenunan break, simpul tali gedhe, kain pencet-mati, jarum breakage, liwat-torsi, Rolling bali, racking kesalahan, posisi boten cecek Presser, tenunan gedhe banget utawa sik njongko ing target produksi.
Unit Komputer Editing bisa rampung liwat operasi panel tampilan, layar LCD kanggo nampilake data.
memori Kapasitas 1024 * 4096, jembaré utawa dawa ing pola bisa diatur.
data Storage input USB
tampilan Basa Cina lan Inggris. (The basa liyane dikarepake kasedhiya)
Power 3-phase AC, 220V
kapasitas Factor 2.0 kw / mesin
Ukuran Length x Jembar x Heights
  290 x 90 x 200cm (52 ​​"Series Bobot Net - Kira-kira 1000kg)

  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!