pabrik Tour

N ingbo Shuangyu (Samewe), minangka salah siji saka thefamous Komputerisasi Flat Knitting Machine manufaktur, ora mung peduli jumlahe sing kita gawé nanging uga kualitas, kita kudu investedquite abig jumlah dhuwit ing Alat advancedprocessing kanggo nambah machinequality ing. We njupuk latihan Staff akeh kanggo mesthekake lan nambah kualitas produk.

Sistem Single
SY52-S yaiku mesin ekonomi lan praktis selaras kanggo ourclients. Wis kaluwihan saka rega cukup, kualitas stabil andthe short-term recouping saka outlay.The ibukutha adpots mesin kanthisistem komputer-kontrol kanggo nransfer, tucking lan cepetkreta bali uga sistem kontrol motor kanggo colorchanging. Nawakake stabil kinerja lan kacepetan dhuwur lantekan ing fungsi luwih, kayata intarsia, sticth kosong, imbang, struktur kabel, salib-nggawe, jacquard lan ECT.

SY52-2S adpots single racking kanggo garis jarum nggoleki lan dual rackingfor jarum coarse bar, dhuwur-kacepetan kuwalikan èfèktif nambah kacepetan thekitting dening 20% -30%. Loro-lorone saka grippers karo nglereni
tegese èfèktif nyuda tenunan sampah lan nambah seri productivity.This teknologi useddigital kanggo entuk pola oftransfer, tuck, pointelle, intarsia, jacquard, nyoto mbentuk, mbentuk didhelikake lan fungsi pola biasa kitting liyane, iku alsocan ngrajut ora duwe aturan baku jacquard multi-colored, intarsia, kabel lan struktur pointelle pola.

SY52-3S adpots single racking kanggo garis jarum nggoleki lan dual rackingfor jarum coarse bar, dhuwur-kacepetan kuwalikan èfèktif nambah kacepetan thekntting dening 20% -30%. Loro-lorone saka grippers karo nglereni liya èfèktif nyuda tenunan sampah lan nambah produktivitas. Seri iki digunakake teknologi digital kanggo entuk gegambarane fungsi pola knitting biasa liyane transfer, tuck, pointelle, intarsia, jacquard, nyoto mbentuk, didhelikake mbentuk lan, iku uga bisa ngrajut jacquard, intarsia, kabel lan pointelle pola struktur ora duwe aturan baku multi-colored .

 

 " Apik kualitas, Good layanan " tansah tenet lan credo kita. We njupuk gaweyan saben kanggo ngontrol kualitas, paket, labels etc lan QC kita bakal mriksa saben rinci sak prodhuksi lan sadurunge pangiriman. Kita cumadhang kanggo netepake hubungan bisnis long karo wong-wong sing ngupaya produk kualitas lan layanan apik. Our company paring semangat "inovasi, harmoni, karya tim lan enggo bareng, tilase, proses pragmatic". Menehi kita kasempatan lan kita bakal mbuktekaken kemampuan kita.


Tampilan Online Chat!