SY52-2S Double-System - China Ningbo Samewe Komputer

SY52-2S Double-System

Short Description:

SY52-2S adopts racking siji kanggo jarum nggoleki lan racking pindho kanggo jarum coarse, dhuwur-kacepetan kuwalikan èfèktif nambah kacepetan knitting dening 20% ​​-30%. Loro-lorone saka grippers karo nglereni liya èfèktif nyuda tenunan mbuang lan nambah produktivitas. Seri iki digunakake teknologi digital supaya entuk gegambarane transfer, tuck, pointelle, intarsia, jacquard, nyoto shap ...


Detail produk

Tags Product

SY52-2S adopts racking siji kanggo jarum nggoleki lan racking pindho kanggo jarum coarse, dhuwur-kacepetan kuwalikan èfèktif nambah kacepetan knitting dening 20% -30%. Loro-lorone saka grippers karo nglereni liya èfèktif nyuda tenunan mbuang lan nambah produktivitas. Seri iki wis  digunakake teknologi digital supaya entuk gegambarane transfer, fungsi pola knitting biasa liyane tuck, pointelle, intarsia, jacquard, nyoto mbentuk, didhelikake mbentuk lan, iku uga bisa ngrajut ora duwe aturan baku multi-colored jacquard, intarsia, kabel lan pointelle pola struktur.

paramèter Teknik

Koleksi SY52-2S
gauge 3 • 3,5 • 3-5-7 • 5 • 7 • 9 • 10 • 12 • 14 • 16
Knitting Jembar Variabel stroke, max 52 "(132cm)
Knitting Speed Max ing 1.2m / sec, 24 tingkat kacepetan luwes, diprogram instruksi.
nggawe Kapadhetan Mlaku motor drive, tuning nggoleki 0-650 saben bagean
racking AC Servo motor drive, Max 1-inch racking. 1/4, 1/2, 3/4 Jarak lan fungsi nggoleki-tuning kasedhiya saka posisi sembarang.
Knitting System Single Carriage | Pindho sistem.
Triangle Tenun Desain gabungan. Saben sistem bisa nindakake looping, tucking, lan ora-nyulam bebarengan, uga nransfer ngarep kanggo mburi, mburi kanggo ngarep utawa loro ngarep lan mburi tanpa watesan langsung.
Pilihan jarum Saben sistem wis 8 set selectors jarum canggih, kang bisa diinstal utawa dibusak mung saka kreta lan maintained gampang.
jarum Bar Ing jarum baja sing dipasang ing amben jarum, bagéan bisa diganti nalika bejat
Sistem Takedown instruksi diprogram lan drive motor elektronik, molah 24 tingkat.
drive System Kontrol dening AC Servo Motor, sabuk-mimpin, 24 tingkat saka kacepetan dipilih lan luwes ing saben tingkat.
pelaku usaha Benang 2 * 8 pelaku usaha tenunan ing saben sisih 4 ril guide, switchable ing wilayah sembarang ing jembaré nyulam.     
mungkasi gerakan Kanggo tenunan break, simpul tali gedhe, kain pencet-mati, jarum breakage, liwat-torsi, Rolling bali, racking kesalahan, posisi boten cecek Presser, tenunan gedhe banget utawa sik njongko ing target produksi.
Unit Komputer Editing bisa rampung liwat operasi panel tampilan, layar LCD kanggo nampilake data.
memori Kapasitas 1024 * 4096, jembaré utawa dawa ing pola bisa diatur.
data Storage input USB
tampilan Basa Cina lan Inggris. (The basa liyane dikarepake kasedhiya)
Power 2-phase AC, 220V
kapasitas Factor 1.5 kw / mesin
Ukuran Length x Jembar x Heights
  290 x 90 x 190cm (52 ​​"Series Bobot Net - Kira-kira 800kg)

  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!