Samewe финансиски услуги

Придобивките на рата план

  • Плаќање на рати ви помага да се заврши чекор планот купување по чекор и да се намали притисокот на купување.
  • Рата за отплата ви помага да се купат машини однапред и го стави на производство, како што е брз што е можно повеќе.
  • Плаќање на рати помага протокот на готовина, оставајќи на располагање за да се зголеми ликвидни средства вредни средства.
  • Плаќање на рати ја намалува зависноста од вообичаени извори на финансирање
  • Плаќање на рати подобрува претприемачки флексибилност во планираниот начин.
  • Плаќање на рати значи: "плаќаат како да заработи"

Ве молиме контактирајте не за повеќе информации!

Ningbo Samewe група
Додај: No.118 Shuatai патот, Jiaochuan Стрит,
Окружниот Zhenhai, Ningbo, Кина,
г-дин Ален Јинг
претседател
мобилен + 86-133 8663 9999


Е-пошта:  allen@samewe.com.cn  или allen@samewe.com.hk


WhatsApp Онлајн Chat!