Fabrika Tour

N ingbo shuangyu (Samewe), si një nga thefamous Flat kompjuter thurimë Machine prodhuesit, jo vetëm që kujdeset sasinë që ne prodhojmë, por edhe cilësinë, ne kemi investedquite ABIG shumën e parave në pajisjet advancedprocessing për të rritur machinequality. Ne kemi marrë trajnimin e stafit seriozisht për të siguruar dhe për të përmirësuar cilësinë e produktit.

Single Sistemi
SY52-S është një makinë ekonomike dhe praktike përshtatur për ourclients. Ajo ka avantazhet e çmim të arsyeshëm, cilësi të qëndrueshme andthe rimarrjen afatshkurtër i adpots makine outlay.The kryeqyteti plotësishtsistemi të kontrolluar kompjuterin për transferimin, tucking dhe më të shpejtëtopi kthimit, si dhe sistemin e kontrollit motor për colorchanging. Ajo ofron performancë të qëndrueshme dhe me shpejtësi të lartë dhearrin në funksionet më të mëdha, të tilla si intarsia, sticth thjeshtë, të mirë-balancuar, strukturat kabllo, ndër-thur, jacquard dhe etj.

SY52-2S adpots tortues vetëm për bar gjobë gjilpërë dhe dual rackingfor bar gjilpërë trashë, me shpejtësi të lartë ndryshim për të rritur në mënyrë efektive shpejtësinë thekitting me 20% -30%. Të dyja palët e grippers me prerje
do të thotë në mënyrë efektive të zvogëlojë fije mbeturinave dhe për të përmirësuar seri productivity.This është teknologji useddigital për të arritur modelet oftransfer, palosje, Pointelle, intarsia, jacquard, formësimin e dukshme, formësimin e fshehur dhe funksionet e tjera model të rregullt kitting, ajo alsocan thur parregullt multi-colored jacquard, intarsia, kabllo dhe struktura Pointelle modele.

SY52-3S adpots tortues vetëm për bar gjobë gjilpërë dhe dual rackingfor bar gjilpërë trashë, me shpejtësi të lartë ndryshim për të rritur në mënyrë efektive shpejtësinë thekntting me 20% -30%. Të dyja palët e grippers me prerje mjete në mënyrë efektive të zvogëlojë fije mbeturinave dhe për të përmirësuar produktivitetin. Kjo seri është përdorur teknologjinë dixhitale për të arritur modelet e transferimit, palosje, Pointelle, intarsia, jacquard, formësimin dukshme, formësimin fshehur dhe të rregullta funksionet e tjera model thurje, ajo gjithashtu mund të thur parregullt multi-colored jacquard, intarsia, kabllo dhe Pointelle strukturës modele .

 

 " Me cilësi të mirë, shërbimin e mirë " është gjithmonë parim tonë dhe credo. Ne kemi marrë çdo përpjekje për të kontrolluar cilësinë, pako, etiketat etj dhe QC ynë do të kontrollojë çdo detaj gjatë prodhimit dhe para se të dërgesës. Ne jemi të gatshëm për të krijuar marrëdhënie të gjatë të biznesit me ata që kërkojnë produkte me cilësi të lartë dhe shërbim të mirë. Kompania jonë mbështet frymën e "inovacionit, harmoni, punë ekipore dhe ndarjen, shtigje, progres pragmatik". Na jep një shans dhe ne do të provojë aftësinë tonë.


WhatsApp Online Chat !