Samewe Sherbime Financiare

Përfitimet e një plan me këste

  • Pagesa me këste ju ndihmon të përfunduar planin e blerjes hap pas hapi dhe të reduktojë presionin blerëse.
  • shlyerjes kësti ju ndihmon të blerë makina përpara kohe dhe të vënë në prodhim sa më shpejtë të jetë e mundur.
  • Pagesa me këste ndihmon rrjedhës së parasë, duke lënë fonde të vlefshme në dispozicion për të rritur aktivet likuide.
  • Pagesa me këste redukton varësinë mbi burimet zakonshme të financimit
  • Pagesa me këste rrit fleksibilitetin sipërmarrëse në mënyrë të planifikuar.
  • Pagesa me këste do të thotë: "paguajë si ju i keni fituar"

Ju lutemi të na kontaktoni për më shumë informacion!

Ningbo Samewe Group
Shto: No.118 Shuatai Road, Jiaochuan Street,
Zhenhai District, Ningbo, Kinë
Z. Allen Ying
President
Mobile + 86-133 8663 9999


E-Mail:  allen@samewe.com.cn  ose allen@samewe.com.hk


WhatsApp Online Chat !