Hirup keur Quality

Menta hiji urutan

Wilujeng sumping di parusahaan urang

Tentang Kami

Yu Huan mesin Co., Ltd. nyaeta miheulaan tina Ningbo Shuangyu (Samewe) Komputerisasi Datar nyulam Mesin Produsén Co., Ltd., ngadeg di 1990, Ieu mangrupakeun Sunda manufaktur mesin perusahaan integral tina komprehensif & D, produksi, jualan na jasa. Kusabab yayasan dina taun 1992, urang geus cooperating kalawan pabrik anjog domestik sarta mibanda equipments produksi canggih tur kamampuhan panalungtikan ilmiah kuat.

  • 第三 章 车间
  • 006
WhatsApp Online Chat!