Tentang Kami

Ngeunaan SAMEWE

Yu Huan mesin Co., Ltd. nyaeta miheulaan tina Ningbo Shuangyu (Samewe) Komputerisasi Datar nyulam Mesin Produsén Co., Ltd., ngadeg di 1990,
Ieu mangrupakeun Sunda manufaktur mesin perusahaan integral tina komprehensif & D, produksi, jualan na jasa. Kusabab yayasan dina taun 1992, urang geus cooperating kalawan pabrik anjog domestik sarta mibanda equipments produksi canggih tur kamampuhan panalungtikan ilmiah kuat

Dina mimiti 2006, pausahaan dipindahkeun dasar manufaktur pikeun Ningbo Cina pikeun spasi ngembangkeun gedé kalawan tekad getol sarta dimimitian pikeun ngahasilkeun Mesin Datar nyulam Komputerisasi dina 2007. Pausahaan nyertakeun wewengkon 28000 ㎡, daerah wangunan téh 25000 . Dina hadir, aya leuwih ti 500 pagawé, kaasup tanaga teknis accounted pikeun leuwih ti 40%.

Dina éta 28 taun kaliwat , Shuang Yu geus salawasna anut ka filsafat bisnis urang-berorientasi: innovating sarta ngembang pasar, adhering ka kualitas kapinteran, sarta unggul konsumén ku jasa. Kami geus salawasna dipandu na wanti inovasi, jeung invested pinuh di tangerang tanaga jeung panalungtikan sarta pamekaran téhnologis, sarta geus diala loba patén-patén téhnologi nasional.
Ayeuna, Shuang Yu boga kantor satelit di India, Turki, Vietnam sarta bagian séjén dunya, produk urang geus diékspor ka luar negeri tur lega dipikawanoh sarta muji ku pasar lokal.
"Simpen dina akang, ulah poho pikiran pemula anjeun". Dina ngembangkeun hareup, Shuang Yu bakal neruskeun taat ka jalan tina "téhnologi High, kualitasna alus sarta credibility tinggi", kalawan téhnologi kuat, alat-alat unggulan sarta manajemén sampurna, urang baris nyadiakeun produk hadé jeung pangalaman layanan pikeun konsumén urang.
Inovasi pernah eureun, mangsa nu bakal datang téh limitless. Shuang Yu keur néangan maju ka advancing leungeun-di-leungeun sareng anjeun pikeun silih kamulyaan!

SAMEWE workshop


WhatsApp Online Chat!