3D Vamp nyulam Mesin - Cina Ningbo Samewe Komputer

3D Vamp nyulam Mesin

Pondok Description:

3D Vamp nyulam Mesin geus dirancang sarta dimekarkeun pikeun konsép 3D anyar sapatu olahraga ranginang, mesin 3D Vamp nyulam boga fungsi hiji-waktos nyulam, motong ujung, molding sarta ngaronjatkeun rasa stereopsis tina uppers sapatu. Ieu molds téhnologi bahan tradisional kana bentuk 3D sengit ngaliwatan programming calakan, éta boga ciri tina manufaktur basajan ...


jéntré produk

Tags produk

3D Vamp nyulam Mesingeus dirancang sarta dimekarkeun pikeun konsép 3D anyar sapatu olahraga ranginang, mesin 3D Vamp nyulam boga fungsi hiji-waktos nyulam, motong ujung, molding sarta ngaronjatkeun rasa stereopsis tina uppers sapatu. Ieu molds téhnologi bahan tradisional kana bentuk 3D sengit ngaliwatan programming calakan, éta boga ciri prosés basajan manufaktur, kalenturan tinggi, béaya rendah sarta molding gancang. Téhnologi ieu teu ngan achieves épék hadé ti téknik tradisional tapi ogé shortens periode sampel berkembang.

parameter mékanis

ngetik 3D Vamp nyulam Mesin                  
meteran 14
nyulam Width Variabel stroke, max 52 "(132cm)
nyulam Speed Max dina 1.2m / detik, 24 tingkat speed adjustable, diprogram paréntah.
Stitch Density Stepping motor drive, tuning denda 0-650 per bagian
racking AC Servo motor drive, Max 1 inci racking. 1/4, 1/2, 3/4 pitch sarta fungsi rupa-tuning sadia ti posisi nanaon.
nyulam System Hiji kenop | Tilu-sistem.
segitiga Tenun Desain komposit. Unggal sistem tiasa nedunan looping, tucking, sarta moal-nyulam sakaligus, kitu ogé mindahkeun hareup ka pungkur, pungkur ka hareup atawa duanana hareup jeung pungkur tanpa wangenan langsung.
Pamilihan jarum Unggal sistem boga 8 sét selectors jarum canggih, nu bisa dipasang atawa dihapus saukur tina kenop jeung ngurusan gampang.
jarum Bar The jarum baja nu diselapkeun dina ranjang jarum, sésa bisa diganti nalika pegat
System Takedown parentah diprogram jeung drive motor éléktronik, robah-robah 24 tingkatan.
drive System Dikawasa ku AC Servo Motor, sabuk-disetir, 24 tingkatan speed selectable na adjustable on unggal tingkat.
operator benang 2 * 8 operator benang di unggal sisi 4 rel pituduh, switchable di wewengkon mana wae dina rubak nyulam.     
ngeureunkeun gerak Pikeun benang break, cangreud badag, lawon pencét-pareum, jarum ngarojong pegatna, leuwih-torsi, rolling deui, racking kasalahan, posisi pantes tina presser, benang nu digedekeun atawa ngahontal kana target produksi.
Unit komputer Ngédit jigana rengse via operasi panel tampilan, layar LCD pikeun nembongkeun data.
memori Kamampuh 1024 * 4096, lebar atawa panjang tina pola bisa disaluyukeun.
data Storage input USB
tampilan Basa Cina jeung Inggris. (The basa séjén dipikahoyong sadia)
kakuatan 3-fase AC, 220V
kapasitas Factor 2.0 kw / mesin
dimensi Panjang x Width x Karyadi
  290 x 90 x 200cm (52 ​​"Series Beurat Net - Ampir 1000kg)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat!