pabrik Tour

N ingbo Shuangyu (Samewe), salaku salah sahiji thefamous Komputerisasi Datar nyulam Mesin pabrik, lain ngan paduli kuantitas nu urang ngahasilkeun tapi ogé kualitas, urang kudu investedquite abig jumlah duit di equipments advancedprocessing pikeun ningkatkeun pidangan machinequality nu. Simkuring nyandak latihan staf serius pikeun mastikeun sarta ngaronjatkeun kualitas produk.

System hiji
SY52-S mangrupa mesin ekonomis jeung praktis ngaropéa pikeun ourclients. Ieu boga kaunggulan tina harga lumrah, kualitas stabil andthe jangka pondok recouping of outlay.The ibukota adpots mesin pinuhsistem komputer-dikawasa pikeun mindahkeun, tucking sarta leuwih gancangkenop balik ogé sistem kontrol motor keur colorchanging. Eta nawarkeun unjuk stabil sarta speed tinggi naachieves dina fungsi gede, kayaning intarsia, sticth polos, saimbang, struktur kabel, cross-stitch, jacquard na ect.

SY52-2S adpots tunggal racking pikeun bar jarum rupa jeung dual rackingfor jarum kasar bar,-speed tinggi ngabalikeun ka éféktif ningkatkeun laju thekitting ku 20% -30%. Kadua sisi grippers kalayan motong
hartina éféktif ngurangan benang limbah sarta ngaronjatkeun runtuyan productivity.This nyaéta téhnologi useddigital pikeun ngahontal pola oftransfer, keun, pointelle, intarsia, jacquard, katempo shaping, shaping disumputkeun jeung fungsi pola biasa kitting sejen, eta alsocan knit teratur jacquard multi-berwarna, intarsia, sambungan kabel jeung struktur pointelle pola.

SY52-3S adpots tunggal racking pikeun bar jarum rupa jeung dual rackingfor jarum kasar bar,-speed tinggi ngabalikeun ka éféktif ningkatkeun laju thekntting ku 20% -30%. Kadua sisi grippers kalayan motong hartosna éféktif ngurangan benang limbah sarta ngaronjatkeun produktivitas. Runtuyan ieu dipaké téhnologi digital pikeun ngahontal pola fungsi pola nyulam biasa séjén mindahkeun, keun, pointelle, intarsia, jacquard, katempo shaping, disumputkeun shaping na, éta ogé bisa knit jacquard, intarsia, sambungan kabel na pointelle pola struktur teratur multi berwarna .

 

 " Kualitas alus, alus jasa " sok Tenet na credo urang. Simkuring nyandak unggal usaha pikeun ngadalikeun kualitas, pakét, labél jsb na QC kami bakal pariksa unggal jéntré salila ngahasilkeun sarta saméméh kiriman. Kami daék ngadegkeun hubungan bisnis panjang kalayan maranéhanana anu neangan produk kualitasna alus sarta layanan alus. Parusahaan urang upholds sumanget "inovasi, harmoni, karya tim tur babagi, trails, kamajuan pragmatik". Masihan kami kasempetan jeung kami bakal ngabuktikeun kamampuan urang.


WhatsApp Online Chat!