Layanan Financial Samewe

Mangpaat Hiji Plan installment

  • pamayaran installment mantuan Anjeun ngalengkepan rencana meuli step by step sarta ngurangan tekanan purchasing.
  • repayment installment mantuan Anjeun mésér mesin payun waktu jeung ditunda produksi sakumaha rusuh jéntré.
  • pamayaran installment mantuan aliran tunai, ninggalkeun dana berharga sadia keur naekeun aset cair.
  • pamayaran installment ngurangan gumantungna dina sumber adat tina pembiayaan
  • pamayaran installment ngaronjatkeun kalenturan wirausaha dina cara rencanana.
  • pamayaran installment hartosna: "mayar anjeun earn"

Mangga dugikeun ngémbarkeun More!

Ningbo Samewe Grup
Tambahkeun: No.118 Shuatai Jalan, Jiaochuan Street,
Zhenhai District, Ningbo, Cina
Mr. Allen Ying
Présidén
Mobile + 86-133 8663 9999


E-Surat:  allen@samewe.com.cn  atanapi allen@samewe.com.hk


WhatsApp Online Chat!